En morsom historie fra arbei(d)

Med en hver arbeider skjer det noe morsom i yrket sitt. Ofte på arbeiderens bekostning.
Dette er ikke en morsom historie men sikkert en historie som kan fortelles og overdrives til å være morsom:
Jeg hentet arbeidsklær fredagen før jeg skulle starte på arbeid. Jeg hentet bl.a. et par med sko. De hadde ikke 46, så jeg fikk 47.
På mandags morgen (på jobb), så tok jeg på meg disse skoene. Da merket jeg at en var 44 og en var 47. Jeg måtte gå med dem hele arbeidsdagen, men byttet dem etter arbeid. Jeg fikk en vannblemme pluss ganske vondt i tærne.

Det er kanskje ikke en morsom historie slik som det, men når jeg blir gammel å skal fortelle om første gang jeg jobbet på Titania så kan jeg fortelle denne historien slik som jeg husker den, og da er den sikker morsom.

This entry was posted in Jobb and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to En morsom historie fra arbei(d)

 1. Anonymous says:

  “De hadde ikke 46, så jeg fikk 47.”
  “Da merket jeg at en var 44 og en var 47.”

  47=Agent 47

  Dette må være hitmans verk.

 2. Anonymous says:

  hvilken var nummer 44.

 3. hi says:

  hvilken var nummer 44.

 4. Anonymous says:

  obs

 5. Rudié says:

  Den høyre skoen var 44.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *