Filmer

Grizzly Man
Dokumentar om en kar som levde ute i naturen med bjørner. Det som er litt sært med denne, er at en forventer å se vakre naturbilder, og en herlig person som elsker naturen mer eller noe annet – men det vi får se er en ruskende gal type som bare er opptatt av seg selv. Det er jo interessant, men skuffende. Dokumentaren er også alt for lang.

Marnie
Definitivt den svakeste Hitchcockfilmen jeg har sett. Med Sean Connery. Den var helt grei, men ble aldri spennende. Handlet om en kar som forelsker seg i ei bedragerinne/tyv. Han tvinger henne til å bli sammen med ham, i et forsøk på å redde henne. Da slutten kom, så var det ikke en twist så mye som det bare var mer informasjon, dvs. det forandret svært lite av det vi alt hadde sett. Helt grei film, men ikke døm Hitchcock hvis du bare har sett denne.

The man who knew too much
Hitchcock! Denne er en remake av en film han laget tidligere (med samme tittel). Denne er litt mer spennende, og har noen kule/morsomme scener. Handler om et par som er på ferie, så blir barnet deres kidnappet, pga. faren fikk med en tilfeldighet vite om noe han ikke burde. Feil person på feil tid. Den er merkbart gammel, men verdt å se.

Synecdoche, New York
Alle gode ting er tre! Er ‘enklere’ å se nå enn første gang, men har jo nådd et punkt hvor jeg venter på neste scene jeg husker. Som sagt tidligere, se denne!

Crank
Andre gang jeg ser denne også, gleder meg til å se toern. Elsker måten den er redigert/satt sammen på.

Forøvrig så har jeg nylig sett gjennom The Office (UK) igjen, og har forandret litt mening om den. Jeg mener fortsatt at amerikanske The Office er morsomere – fordi det er en sitcom nærmest. Men The Office (UK) er definitivt en bedre TV-serie. Den er spennende, dramatisk, osv. osv. og karakterene er evig kulere.