Lang avhandling om ekorn jeg så i dag

Jeg er en morgenfugl, og har dermed masse dødtid etter frokost, da de fleste andre her sover. I dag bestemte jeg meg for å ta en en tur langs en gåsti-sak som de har her (ned til gamle kirka). Det var fint (har ikke noen bilder, håper den beskrivelsen holder). Jeg tenkte litt på skog, og at noen hadde sagt at de likte å legge seg i skogen og bare vente på at et dyr skal komme frem (og at det alltid skjer). Jeg gjorde ikke det, men på vei tilbake så bestemte jeg meg for å ta en pause på en av broene.

Da jeg stod der så jeg plutselig noe i sidesynet mitt, et lite ekorn. Den var på vei over broa jeg stod på, men da jeg snudde meg for å se på den, stoppet den helt opp. Det virket ikke som om den var redd meg, men den skjønte at jeg var der, og bestemte seg derfor for å ta en omvei, hvor den hoppet av broa, på noen tuster i vannet, så på et tre, så på noen steiner, og til slutt tilbake på broa, på andre siden av meg, før det forsvant inn i skogen igjen. Et minutt ca. etterpå kom det løpende tilbake sammen med et annet ekorn. Tipper de var kjærester.

Det ble ikke noen bilder, da jeg stod for lenge å vurderte om jeg skulle ta uklare bilder eller kjedelige filmer.

This entry was posted in Heimtun and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lang avhandling om ekorn jeg så i dag

  1. Kiine says:

    Jeg kan så SINNSYKT se det for meg! .. ^^ Savner Heimtun noe sykt.. men det vet du vel allerede..

  2. Rudi says:

    Det gjere me begge 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *