F i l m e r

Turkish Star Trek
(Aka. Omar the Tourist) Slapstickfigur (nærmest) fra Tyrkia blir kastet inn i en tyrkisk versjon av Star Trek enterprise. Er mye løping og frem og tilbake. Tydelig at de prøvde å gjøre det likt Star Trek i hvert fall, settingen, men filmen handler om denne Omar som ikke er særlig morsom :I

Lasse & Geir
Så denne på kino! Med live-stream av Vennerød før filmen! Og traff ei kjempefan av Wam&Vennrød der, som fortalte oss mye om dem, viste oss et originalmanuskript til en av filmene deres, og annet! Veldig bra filmopplevelse. Filmen var mye bedre denne gangen, fremdeles morsom pga. dialogen, men merket hvor “dystopisk” den var denne gangen. Anbefales, med en klype salt!

The Insider
Kul film som var på TV, av Michael Mann. Virker som en typsik TV-film, men er faktisk veldig spennende. Russel Crow spiller en kar og Al Pacino spiller en annen. Handler om tobakkindustrien og er basert på en sann historie. Som er ganske drøyt.

Glen or Glenda
(Extended version!) Andre (tror jeg, husker ikke helt i farten) filmen av Ed Wood – regnet som verdens dårligste regissør. Denne filmen er litt med i Tim Burton’s Ed Wood (med Johnny Depp). Ed Wood spiller en transe. Filmen er i transers forsvar, som er greit nok. Den har noen absurde scener med Bela Lugosi (kjent som Dracula), og absurd dialog uten Lugosi. Vil ikke si at det er en av verdens verste filmer, men er egentlig mer en fiksjonell dokumentar, på et vis. Ikke mye til fortelling.

13th Floor
Ble anbefalt denne av ex.phil-foredragsholder. Er Matrixaktig, bare ikke actionfilm. Kult konsept og stort sett grei gjennomførelse. Denne sfilmen kunne raskt vært en som baserte seg på twists, men den gjør ikke det over hodet, og gir heller beskjed i god tid før den gjør noe drastisk, og det funker. Er deler av plottet jeg ikke helt kjøper, og som de kunne gjort på en bedre måte. Men vel verdt å se!

Romance With A Double Bass
Liten film av John Cleese og hans daværende kone Connie Bluth. Etter denne laget de Fawlty Towers, men en skulle ikke tro det. Denne var kjedelig. Handler om John Cleese og Connie Bluth som springer nakne rundt om kring pga. noen  stjeler klærne dems. Han gjemmer henne i en koffert og det er litt tull og vås og litt romantikk men alt er egentlig bare kjedelig. :I

Brokeback Mountain
Fikk ikke med meg begynnelsen! Jeg begynte å se da de var på fjellet, en liten stund før de blir homofile. (Tror jeg så hele prosessen der) Likte filmen godt! Var treig, men det fungerte. Heath Ledger spilte veldig bra i den, og Donnie Darko-Jake (som jeg liker å kalle ham, alle de gangene vi treffer hverandre) var også kanon.

This entry was posted in Film and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *