3. oktober: 24-siders tegneserie på 24-timer

tegneseriekongla

3. oktober (dvs. i morgen) er 24 hour comics day. Dette er en utfordring til deg (og meg): Lag en tegneserie på 24 sider mellom 10.00 3. oktober og 10.00 4. oktober. Det betyr ikke at du bare kan tegne en side i timen, om du klarer 24 på en time så er det lov.

Nettsiden er egentlig lite oversiktlig, og dette er egentlig et prosjekt fokusert på grupper og tegneseriemiljø – men det driter jeg i. Utfordringer er gøy.

Jeg liker å rabble i margene i kladdebøkene mine, men jeg har et ganske lite spekter over hva jeg kan tegne greit. Men drit i det, alle kan tegne noe slik at andre forstår hva det er, hvis ikke er det alltids veier rundt det. Synd at folk skal holde tilbake potensiell kreativitet i mangel av innøvde evner :I

Poenget mitt er at dette er kult og at dette er gøy og at jeg syns at alle i verden burde prøve seg. Jeg har prøvd på NaNoWriMo (november) og ScriptFrenzy (april) før, men aldri gjennomført. Usikker på om jeg vil klare å gjennomføre denne heller. Men det betyr ikke noe.

Ps. hvis jeg faktisk lager en tegneserie på 24 sider så skal jeg poste den her! Dermed basta!

REDIGERT, HVORDAN DET GIKK:
Greit, så jeg gjorde en side av 24 (se kommentarer). Her er siden, jeg koste meg da jeg laget den. Det er alltids neste år.
side1

4 comments

  1. Første update:
    Aner ikke hva jeg skal lage tegneserie om. Har tegnet en snegle sålangt. Lurer på å bare ta en enkel “Rudi i Bergen” greie, det må jo være lov.

  2. Statusrapport 2:
    Jeps! Det gikk bra, ikkesant? Jeg fikk planlagt 7 sider i hvert fall. Og tegnet den første. Jeg tenkte jeg skulle fullføre den første på computer, kun for å ha noe å poste i hvert fall, men nå klikket programmet jeg brukte (uten at jeg lagret noe særlig), så ser dårlig ut 8)

    Har brukt dagen på å se dokumentarer. Men det lille jeg arbeidet med tegneserier var gøy, men må nesten ta utgangspunkt i en ide. Kanskje tenke ut noe på forhånd. Jeps.

  3. Nå har du virkelig gjort deg fortjent til å være The cool one! 😀
    Awsome tegneserie! Skulle ønske jeg visste om prosjektet før, men kan alltids lage serier uten å få utfording.

  4. Takktakk! 😀

    Og jepp, men er litt ekstra gøy med slike utofordringer, hjelper litt på motivasjonen for min del i hvert fall 8)

Comments are closed.