Kunstner: Zdzislaw Beksinski

(wikipedia, nettsiden hans, mange bilder) I tillegg til å ha et upraktisk navn så maler polske Beksinski, eller Zdzislaw  om du vil, skumle bilder. En del er fra en grusom verden, resden er abstrakte og grusomme. Kona døde i slutten av 90-tallet, sønnen tok selvmord året etter, og i 2005 ble han selv drept. Han skal ha vært en trivelig og ydmyk kar, og han var aktivt i mot de som prøvde å finne en mening i bildene hans. Trykk continue reading for å se noen av bildene hans. Ps. min favoritt er nummer to (med treet).   ae364f2d4e7b7b9f790b0f9af0becf961e8d55e2 jzk0uu photo3744 zdzislaw_beksinski_27 zdzislaw_beksinski_28 zdzislaw_beksinski_37 zdzislaw_beksinski_39

This entry was posted in Kunstner and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *