Peefy, the blog

Den fyrste bloggen min er frå 2005, og sjølv om sida plutseleg forsvann (og eg miste alt), så klarte eg å finne nokre gamle poster frå den. Eg publiserte dei likegreit til datoen då dei fyrst blei posta, du finner dei  her:

I got a blogher sitt eg og bloggar
Eg pratar kort om at eg har fått meg blogg.

It just occured to me…
TV-seriar (eg likte Gilmore Girls, men eg øvedreiv då eg påsto at det var noko eg såg på ofte)

The LL project
Eg ville helde alt på laptoppen min loveleg.

Stuff I have problems interacting with
Det er ikkje så gale med stigar lengjer, men eg liker dei fortsatt ikkje.

Grades of the last years
Skrytepave pipelort :I

How I get up in the morning
Dette er endå delvis sant.

Eg har nokre rester frå eit par andre bloggar (nokon som hugser SpecObs? :cool:), det kjem kanskje og etterkvart.

This entry was posted in Minnebok and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Peefy, the blog

 1. Future says:

  That’s some fine backtracking if I saw any! I’ll keep this idea in mind for the future, perhaps I’ll steal it and give you some well deserved cred points.

  In the meantime it’s always great to read your blog in a language I understand. Like finding out you played counter-strike 2d in the same time I did! Ah, how good the year 2005 was. 2005? you’ve blogged a long time.

  ~Signed – Den Flyvende Hollender J.B.

 2. Kine says:

  Ja, den var grei nok. Sov ikke så alt for godt, og måtte litt for tidlig opp, men skal virkelig ikke klage. Har hatt en værre natt en det! Enn din da? 🙂

 3. Kine says:

  2005.. Da var du.. 5 år yngre. altså.. 14-15 år? Morsomt at du hadde slike tanker og meninger! Da jeg var så ung hadde jeg ikke en eneste tanke om noe som var viktig.. Som jeg kan huske. Og hvis jeg hadde det, så var de nok skikkelig teite og dårlig. Du er smart <3
  Gleder meg til mer innlegg fra dine tidligere dager! 😀

 4. Kine says:

  Du! Siden du er så smart… De to sidene på siden min; Home og About, vet du hvordan jeg kan gjøre om de til linker til andre sider på siden min? Sånn.. Home fører deg til kazzira.net, blogg fører deg til blogg.kazzira.net, about fører deg til kazzira.net/about osv…?

 5. Kine says:

  Så utrolig søt film!! Jeg likte den skikkelig godt 😀 Så den uten lyd, da. For sitter på seminar. Men for meg så virka det som om han bare satte seg på random trikker og begynte å le, for å få andre til å le. ^^ Så koselig <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *