Skolewiki

Mine gode venn Tore Hest har lagt ut historien til eit nettstad som eg var med på – dvs. han drog dei tyngste lassa. Eg var med i grunnlegginga, men etter det var eg meir bidragsyter enn webmaster. Sida blei aldri veldig stor, men den blei lenka til av bl.a. Cappelen Damm og norske Wikipedia. Tenk.

Eg designa og logoen, med kjip stilistisk orddeling. Her er nokon forslag eg hadde (som heldigvis blei nedslått):

image

For å sjå korleis logoen blei og lese meir om SkoleWiki, sjekk ut Tore sin oppsummering på Bardunen.net.

This entry was posted in Minnebok, Prosjekt and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Skolewiki

  1. Tore says:

    Lurer på om vi ikke fikset orddelingsfeilen etter en stund. Jeg oppdaterte bloggposten med et nyere bilde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *