Introduksjon av travbanen fram til nå

Hei. Min første blogg kom i 2005 og hadde navnet “Peefy, the blog”. Jeg var 16 år gammel og skreiv på engelsk. Jeg husker ikke helt hvor lenge jeg holdt på, men alt jeg hadde ble plutselig slettet. Jeg klarte å bevare noen få poster, og de er de eldste du finner her i Rudis Travbaneklubb. Senere, samme år (tror jeg) satte jeg opp en annen nettside sammen med en kompis (hei Erik), “Spectacular Observation”. Da var ordet “blog” blitt teit, så en “blog” var det i alle fall ikke (jo, det var det) – men vi prøvde å skrive om annet enn oss selv. Om jeg finner noen poster der i fra så legges de også ut her.

I 2006 startet jeg en norsk blogg på Googles blogger-tjeneste. Rudis travbaneklubb. Ordet blogg var enda offisielt teit, så jeg brukte heller klubb. Den har flytta på seg noen ganger, og en del poster har blitt slettet nå og da, men stort sett så er det meste bevart fra da til nå. I tillegg har jeg også prøvd meg på andre småblogger, blant annet en filmblogg. Innleggene fra denne er også lagt til her. Men jeg var aldri særlig aktiv før 2009.

Fra januar 2009 og ut bestemte jeg meg for å blogge en del. Blant annet la jeg ut poster med filmer og bøker jeg hadde sett, jeg hadde poster om meg selv (Rudirapport), jeg prøvde å legge ut poster om kunstnere jeg liker og jeg laget mixtapes på spotify. I tillegg så skrev jeg om ymse, alt etter hvordan det passet meg. I november 2010 gikk jeg lei. I desember ble bloggen hacket av tyrkiske datasnoker. Nå jeg har endelig fikset den opp igjen.

Fra nå av satser jeg ikke lenger på å være aktiv, men det er greit å ha et sted. Denne posten er for de som vil lese hva jeg har skrevet før denne posten. Selvfølgelig er det bare å lese seg bakover, men for å slippe alt surret så har jeg funnet fram det som jeg syns er verdt å få med seg (det meste i kategorien “ymse”).

Min første bloggpost!
Vitenskapelig forsøk: Hvilken avis er best?
Brev til Gyldendal
Bilder fra Roma: 1, 2, 3
Russekortet mitt
Burgin-filmer: 1, 2
Italiensk hatbrev
Meg, nevnt i bok
Last ned min håndskrift
Investeringer (fiksjon)
Hjelp meg ut av denne ubåten: 1, 2, 3
Spotify mixtape: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Min “True Blood”-quiz
Rudi 14 år: 1, 2, 3
Den tidsreisende neandertaler (fiksjon)
Adventskalender: Kjell og Karsende feirer jul, bla videre fra post til post.
Kunstner: Joseph Ducreux
Rythmeskvulp (scannet inn gammel parodi-bok)
Tegne Babylon (fiksjon)
Norskoversatt Eminem
Rudi 16 år: Wrath of Peefy, dikt
Twitter (slår et slag for twitter)

Og nå: Rudis Travbane 2011!

This entry was posted in Prosjekt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *