Tur til Afrika

Godt inspirert av to kompiser, Erik og Alexander, skal jeg nå ut og se verden. Jeg begynner med Afrika, hvor jeg skal være ca. 3 måneder. Hva jeg gjør etter jul finner jeg ut av etterhvert som jeg ser hvor mye penger jeg har igjen. Planen min så langt: Ankomme Cape Town, sjekke inn på vandrehjemmet “A Sunflower Stop” og så ta det derfra. Jeg går ut i fra at jeg blir i Cape town noen dager (har booka 4 dager på vandrehjemmet), men håper jeg kommer meg raskt videre. Hvor det blir finner jeg ut av. Det er litt av meningen. Om jeg finner ut at jeg vil bli i Cape Town hele oppholdet så er ikke turen mislykka av den grunn.

Akkurat nå sitter jeg på Sola med all bagasjen min i en 40-liters ransel. Jeg kunne ha sjekket den inn, men jeg liker å vite at jeg ikke reiser med mer enn håndbagasje. Jeg har nilese pakkelister de siste ukene, så tror at jeg har det jeg trenger. Resten kjøper jeg der nede.

Nå vil jeg finne noe i taxfrien som jeg kan bruke de 47kr jeg har i mynter på. Det flyet går 1750. Jeg er i Cape Town 1740. Dette blir en lang dag!

(hvor mye jeg blogger vet jeg ikke, men jeg håper at det blir regelmessige oppdateringer fra turen!)

Oppdatering: jeg la egentlig til denne posten klokka 17.00 i dag, men noe gikk galt. Sitter på Heathrow nå og venter på fly.

image

Published
Categorized as Reise

4 comments

  1. Så spanande!
    God tur og pass på deg sjølv, og viktigast av alt: Have a blast! Et rare ting. Lær mykje nytt. Snakk med kule folk.

  2. åå, så gøy, rudi! god tur! lykke til! tips til lang flytur må være støttestrømper. om du ikke allerede sitter på flyet da. det hadde ikke jeg, leggene ble rare.

    blogg mye, hilsen johanne

  3. I googled translated the heck out of this blogg post. Fare well dear friend, and take good care of yourself. I wonder if there are roads in Africa..

  4. Takker for tips! Thanks, Jaap!
    Hadde ikke flystroemper, men fant ut etterpaa at det foelgte med den pakkenv i fikk fra flyet. Har brukt dem paa land litt. Veldig gode.

Comments are closed.