Filmer siden sist!

Star Trek I
Helt grei film, ingen utfordrer til Star Wars, og heller ikke noe for andre enn fansen. Se den om du vil.

Star Trek II: Wrath of Khan

Denne var litt bedre enn enern! Enda en film mest for fansen, men den har noen ganske kule scener og øyeblikk.

Terminator Salvation
Christoffer beskrev denne bra da han sa “firer”. Det er en helt grei actionfilm, som er vel verdt å se hvis en liker Terminator-franchiset. Den er mye bedre enn treern, men ikke bedre enn toern. Likte egentlig Kyle Reese-delen bedre enn Jon Connor-delen.

RocknRolla
Konge Guy Ritchie-film i samme stil som Lock, Stock and two Smoking Barrels og Snatch. Gerard Butler (hovedpersonen i 300, og operafantomet i Phanton of the Opera) er vel den mest kjente i den – men alle karakterene er sinnsykt kule. Merk at det er stort sett samme greia som de to andre – men det fungerer enda veldig bra. Russerne er dødsrå.

Predator
Bra actionfilm, med det beste håndtrykket i verden: youtube

Charlie Wilsons War
Tom Hanks og Julia Roberts i en film basert på en sann historie. Handler om den kalde krigen, og hvordan en amerikansk politiker var med på å påvirke utfallet av den. Helt grei film, kult hvis historien er så sann som den sier den er.

deUsynlige
Alt jeg visste om denne før jeg så den: navnet har ordet “Deus” (Gud) gjemt i seg. Da jeg så den skjønte jeg hvorfor. Bra film! Ville ikke gitt den 6-er selv (slik som alle aviser i Norge har), men definitivt en superkraftig femmer. Er en thrillersak så handler om en kar som slipper ut av fengsel. Kortsagt. Sjef film. Norsk er den og.