Islandia!

Søndag 8. august reiser eg til Island, der eg skal henge med kompis-Erik til 13. august. Plan er: Couchsurfing, haiking, telting.

(f)Island

Sia eg er voksen no vil eg sende POSTKORT frå Island, men akkurat no har eg ytterst få å sende postkort til. Tenkte dermed eg skulle vere litt blogg.no-aktig og spør om det er nokon som har lyst på postkort? Post ein kommentar! Om dykk ikkje bruker same adresse som er på telefonkatalogen.no så må dykk sende den til meg på mail (rudi@peefy.net). Eller poste den som kommentar.

Ps: Sia Islandsturen er veldig lite planlagt kan det vere at det ikkje vil bli moglegheit for å sende postkort. Men det blir nok det. Eg vil gjere det.

This entry was posted in Prosjekt, Rudirapport and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Islandia!

 1. Erik says:

  Helo! I get card+code, yesno?

  send to, please,
  adressroad, number
  number City
  country

 2. Tina Tollaksvik says:

  Postkassa mi er særs einsam.

  Nylundsveien 50
  5162 Laksevåg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *