Facebook

Jeg planlegger aa ikke vaere paa facebook foer jeg kommer hjem til jul. Jeg er egentlig en ganske stor fan av facebook, da det er unektelig fantastisk paa mange omraader – men samtidig har jeg et oenske om aa loesrive meg fra det. Jeg har satt det opp slik at alt jeg poster her vil bli lenket til paa facebookveggen min, men jeg kommer ikke til aa sjekke kommentarene der foer jeg kommer hjem til jul.

Og etter denne noksaa bastante annonseringen, litt avsvekking: Jeg kommer til aa svippe innom facebook om det skulle vaere noedvendig for turens del. For eksempel har jeg truffet noen folk som vil dele bilder med meg over facebook, saa jeg maa godkjenne venneforespoersel. Men jeg skal da klare aa holde meg unna fristelsen aa sjekke varslinger, nyhetsvegg og meldinger. Dermed basta.

Jeg legger ved et par bilder av der jeg bor naa. Den foerste er et bilde av vandrehjemmet, det andre er utsikten fra soverommetmitt. Vandrehjemmet er bokstavelig talt en tidligere togvogn. Jeg blir trolig her til fredag.

image

image

Ps: Merker at jeg fra tid til annen har smaa stikk av hjemlengsel, saerlig til alle dere venner og kjente der hjemme. Saalangt har reisen bestaatt av vennskap som hoeyst kan vare et par dager, og det kan ikke erstatte the real shit.

Pps: Jeg har flere ting aa blogge om, men foeler at jeg bruker opp historier ved aa legge dem ut her. Jeg maa jo haa noe aa fortelle om naar jeg kommer hjem. Men gaar ut ifra at jeg ikke kommer til aa ha like bra internettilgang resten av turen som jeg har hatt denne foerste uka, saa det vil kanskje roe seg ned naturlig.

Published
Categorized as Reise

2 comments

  1. Kommer til å følge litt med her da jeg er ørlite misunnelig på deg 🙂 Husk at du ikke er i Afrika hovedsakelig for å blogge eller få likes, men for å ha det jævlig fett! Kos deg 🙂

  2. Takker!
    Vet ikke helt, kanskje, innerst inne, reiste jeg til Afrika for aa blogge og faa likes? Haaper ikke det, og det er jo litt derfor jeg holder meg unna facebook. 8)

Comments are closed.