Min tid som frilansfotograf

Høsten 2010 bodde jeg like ved bybanestoppen på Danmarksplass. Da det skjedde en kollisjon like ved så tok jeg er raskt bilde med mobilkameraet fra soverommet mitt og sendte det til BT. Det fikk jeg 400kr for, i tillegg til at bildet mitt ble brukt på forsiden av bt.no og aftenposten.no. Lagra sidene slik at det aldri vil glemmes:

Artikkelen, slik den så ut. (Artikkelen nå)
Forsiden av BT.no og forsiden av aftenposten.no.

This entry was posted in Rudi i media. Bookmark the permalink.

3 Responses to Min tid som frilansfotograf

 1. lena says:

  hahahah bakgrunnen din <4<4<34

 2. lena says:

  får jeg ny avatar hver gang?

 3. loving the new background bro, lotta veg, new banner too – good going you are pro

  where are the more blogposts, I assume you are with [person] now in other part of [world]

  when you return you will read this maybe

  seeya

  jaap

  ps:

  jaap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *