Rudirapport 15.04.2015: Ti år siden første bloggpost

Det begynner å bli en stund siden sist gang jeg skrev en slik.

  • I dag er det ti år siden min første bloggpost. Den het “Peefy, the blog” og lå på en annen Internettadresse, men jeg har klart å bevare de fleste postene jeg hadde der. Jeg feirer jubileet med å dagdrømme over hvordan jeg kunne ha pusset opp bloggen for anledningen.
  • I dag er også min siste quiz på “Ad fontes”, studentkafeen her hvor jeg studerer. Jeg kommer til å legge ut resten av quizene mine her, men må først finne en bedre måte å gjøre det på enn det jeg har gjort tidligere.
  • I dag er det en måned igjen til masteroppgaven min skal leveres inn. Jeg aner ikke om jeg er i rute, da jeg aldri har gjort dette før. Jeg har definitivt mye igjen å gjøre.
  • Jeg har skrevet en bokanmeldelse i siste utgave av danske Reception.
  • Steve tipsa meg om denne saken. Det handler om en utstilling med lapper funnet i London. Jeg begynte omtrent samtidig med henne å samle lapper, men slutta for mange år siden (med unntak av noen poster på instagram iblant). Jaja. Da har jeg lært ei lekse, i alle fall.
  • Jeg har begynt å skrive (raske!) anmeldelser av alle filmer jeg ser. De ligger på IMDB.