Oi, uh, så altså.. (Kort oppsummering av resten av reisen)

Så ble det ikke noen post fra Kina. Eller Vietnam, Laos, Sør-Korea eller Bangkok. Til tross for at mange sa at de var innom for å holde seg oppdatert så mistet jeg litt motivasjonen da jeg begynte å henge langt etter med oppdateringene. Det jeg gjorde, da jeg kom hjem, var å laste opp et utvalg bilder på facebook. Jeg skrev også noen små historier i kommentarer til bildene, så om dere er interessert så kan dere finne disse her (du trenger ikke facebookkonto for å se dem):
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151415932756114.1073741826.604131113&type=1&l=3f75db4217

Jeg har mange flere bilder og en del kortere filmklipp fra turen også. Så skrev jeg dagbok om hva jeg gjorde hver dag. Kanskje blir jeg motivert til å skrive det inn på PC og sette det sammen med bilder og klipp. Men kanskje ikke.

Etter å ha jobba noen uker hjemme i sommer så dro jeg på Roskilde, og haika derfra til Italia, hvorfra jeg tok ferje til Albania for å dra i bryllupet til storebror – hvor jeg var seremonileder (“prest”). Kanskje skriver jeg om dette også.

Men nå er jeg tilbake i Bergen, såvidt i gang med studiene igjen. Kommer selvsagt til å savne å reise – men kjenner at det er godt å ha et sted å bo, og folk rundt meg som jeg her kjent lenger enn ei uke. For å oppsummere hele reisen min veldig kort: Jeg reiste i 9 måneder i til sammen (delt i 3 reiser), var innom 3 kontinent og 22 land, har vært steder og gjort ting jeg kanskje aldri vil gjøre igjen og truffet mennesker jeg håper på å holde kontakt med ut livet. Jeg hadde ingen (alvorlige) negative erfaringer, til tross for at jeg trolig er mer naiv enn jeg burde være. Om du noen gang ser at du har mulighet til å gjøre noe liknende – ta den.

Så! Travbaneklubbens tid som provisorisk reiseblogg er nå over, og så får vi se om jeg finner noe annet å skrive om fremover.

This entry was posted in Reise. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *