Hobby: Super 8

DSCN1871

Dette er ikke noe jeg er lidenskapelig opptatt av, altså. Jeg vet ikke en gang navnet på fremviseren jeg har. Men jeg kjøpte den ca. 2008, og hadde den stående hjemme ganske lenge. Dro den frem av og til da jeg hadde besøk. Men etter jeg flytta til Bergen (høsten 2009) har den stått bortgjemt på et loft, sammen med filmene jeg hadde til den. Noen filmer kjøpte jeg på QXL, mens andre fikk jeg av en onkel som enda hadde sine filmer stående.

Filmsamlinga består av noen tegnefilmer (noe disney og noe snurre sprett), en boksekamp mellom Ali og Frazier, Patton, Butch Cassidy and the Sundance Kid og Flåklypa Grand Prix. Tegnefilmene og boksekampen er på ca. 5 minutter, mens spillefilmene er kutta ned til 15 minutter. Men da jeg var ute og reiste nå så snubla jeg over en mystisk super 8-film på et loppemarked i korea som jeg kjøpte. Og da frista det litt å finne maskinen frem igjen da jeg kom hjem, og ta den med opp til Bergen.

Så bestemte jeg meg for å lage en stusselig liten video om hvordan den fungerer:

Og nå bestilte jeg akkurat enda en film på ebay: noens private opptak fra en ferietur til Oslo på 80-tallet. Så det kan bli spennende! (eller sært, alt etter som)

Jeg fikk også sjekka hva som var på den filmrullen jeg kjøpte i Korea. Det var visst hardporno. Jaja.

 

This entry was posted in Rudirapport. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *