“Whether or not to be”, et skippertak fra vgs

Ble akkurat påminnet at denne enda finnes. Vi hadde et prosjekt på videregående hvor vi skulle lage en liten filmsnutt om hva “To be or not to be” handlet om for oss. Husker jeg satt til langt på natt kvelden før innleveringsfrist. Vi fikk også beskjed om å laste den opp på youtube, men fordi jeg var flau over den så laget jeg en ny konto utelukkende for denne videoen. Tiden har lega de sårene, og tar nå offisielt ansvar for denne videoen.

Jeg lurer på hva jeg mente med “before you are dead”-poenget? Jaja.

This entry was posted in Prosjekt. Bookmark the permalink.

1 Response to “Whether or not to be”, et skippertak fra vgs

  1. Jaap Future Ijsthee Borst says:

    bit long for a vine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *