Meg, Kiefer Sutherland, Pierce Brosnan og Tom Green er produsenter for samme film

Filmen heter “The One Second Film” og er et veldedighetsprosjekt. Alle som betaler $1 eller mer blir en form for Producer for filmen. Selve filmen er bare ett sekund, men rulleteksten er ganske mye lenger siden det er så mange produenter. Under rulleteksten vil det bli vist en dokumentar om prosjektet.

Når jeg skriver dette er det 7,717 produsenter totalt, og det er samlet inn $170,557.70. For mer informasjon trykk på lenken ovenfor.

Jeg syntes det er et skikkelig kult prosjekt, siden ikke bare går inntekter til veldedighet, men alle som donerer kan si at de er produsenter for en film sammmen med en rekke kjendiser.

Jeg donerte $15, som gjør at jeg er Producer, men en kan også være Associate Producer og Executive Producer alt etter hvor mye en betaler.