Filmer jeg har sett den siste uka

Slumdog Millionaire
En av de beste filmene jeg har sett, og definitivt en av fjorårets beste. Handler om indiske gatebarn, og er omtrent som et eventyr. Den har noen brutale scener, men er i bunn og grunn en historie som gjør deg glad. Anbefales kraftig! Ps. unngå alt du kan av trailere og omtaler!

Paranoid Park
Helt grei film av Gus van Sant. En veldig realistisk film om ungdom. Handler om en skater, og om alle problemene han har (men det er ikke en skatefilm). Merk at denne filmen er veldig treig, så du må være avslappet for å se den.

The Happening
M. Night Shamylans nyeste film, som gjør det enda vanskeligere å tro at det er samme kar som laget Den Skjette Sansen. Filmen er tåpelig, med elendig skuespill fra alle involvert. Dialogen er unaturlig og bare sær, og mange av poengene i filmen er bare absurde. Det er noen litt kule scener og greier, men alt i alt er filmen bare veldig dårlig. Som In the Name of the King så er det en god filmopplevelse hvis du ser den med rette folk. Shamylan sa under produksjonen og etter at det var ment som en B-film, men det er ingen unnskyldning.

Hamlet 2
Ganske dårlig komedie om en som skal sette opp et teaterstykke på en skole. Selve teaterstykket de lager virker morsommere enn selve filmen, hadde foretrukket og sett det. Dette er ikke en oppfølger, men handler bare om stykket “Hamlet 2”.

Flight of the Conchords, A Texas Odyssey
En dokumentar laget av gutta i Flight of the Conchords om deres tur til Texas hvor de holdt noen små show. Flight of the Conchords er geniale, og denne dokumentaren legger ikke skjul på det.

Zhest
Russisk skrekkfilm, tror den het Gest, selv om jeg ikke finner den på IMDB eller Wikipedia. (Fant den, takk Maria!: IMDB) Var en ganske alminnelig skrekkfilm eller actionthriller, verdt å få med seg hvis en har sjansen.

JCVD
Veldig bra film med og om Jean Claude van Damme. Merk at dette ikke er en dokumentar, men en film. Det er en fiksjonell situasjon JCVD plasseres i, selv om filmen er veldig realistisk. Den har noen fantastiske scener hvor JCVD faktisk spiller utrolig bra. Dette er ikke en komedie, JCVD spreller ikke rundt som en klovn, eller slåss slik som han alltid gjør. Den er riktignok morsom av og til, men det er en veldig dramatisk film. JCVD har en fantastisk monolog i den.