Liste over tilfeldige filmer

Burn after reading
Kanonbra komedie med Brad Pitt og George Clooney. Laget av Coen-brødrene. Hovedplottet er vel egentlig at noe FBI-informasjon kommer i feil hender – selv om det er langt i fra hva filmen handler om. Se den hvis du kan!

Kon-Tiki
Ganske kul dokumentar, eneste norske langfilm som har vunnet Oscar. Thor Heyerdahl er dødskul. I tillegg til at fortellerstemmen hans er utrolig kul riksmål-norsk, så forteller de ganske mye interessant fra selve ferden. Den var like lang som fra San Fransisco til Island, og de møtte bl.a. på verdens største haitype (som de angrep med en harpun).

City of God
Hadde sett den før, men er vel verdt å se igjen. En brutalt realistisk historie om gate- og gjengmiljøet i Brazil.

Mannen som elsket Yngve
Norsk film! Jeg likte den ganske godt, spesielt tidsperioden fikk de utrolig bra til. Ps. hvis du er veldig homofob så har du lite å bekymre deg for, denne filmen er på ingen måte flamboyant.

Lasse&Geir
Utrolig bra norsk film. Ble laget på slutten av 70-tallet av Wam og Vennerød. Handler om to rebelske radikale ungdom i Oslo. Har egentlig ikke noe særlig plot, men måten de snakker på, og det de sier, er veldig morsomt. Mest kjent er “Kan ikke du snurpe igjen smella di, du maser som et lokomotiv.”

Hellboy 2: The Golden Army
Tja! Veldig kul visuelt sett, og en helt grei actionfilm, men jeg kan forestille meg at den er bedre som tegneserie enn som film.

Milk
Veldig bra film, men denne er nok litt verre for de homofobe. Handler om første homofile, folkevalgte politiker i USA, Harvery Milk. Den er ikke fantastisk, men den er basert på en sann historie, så er begrenset hvor fantastisk den kan være. Anbefales uansett.

Har tilfeldigvis sett alle i løpet av den siste uken!