~~Filmer~~

The Life Aquatic with Steve Zissou
Bra film av Wes Anderson. Handler om en kar som lager dokumentarfilmer som kommer i kontakt med en sønn fra ei tidligere elskerinne. Er en komedie, men ikke hysterisk morsom. Anbefales, men advarer om at den er ganske sær.

The Big Lebowski
Veldig morsom film! Har sett den før, men husket ikke at den var så morsom. laget av Coen-brødrene, og handler om en kar som blir blandet inn i en kidnappingssak. Utrolig bra dialoger, og skjønner godt hvorfor folk siterer denne filmen. Se den om mulig!

Me and You and Everyone We Know
Jeg fikk ikke sett de første 25 minuttene av denne, men det jeg så av den likte jeg godt. Det var en søt og koselig film, i grunn. En av de jeg så den med mislikte den sterkt pga. noe med dårligere metaforer og mening bak filmen, men jeg merket ingenting av det, og tok filmen som god underholdning og ingenting dypere enn det.

Dear Zachary (for tredje gang)
Jeg anbefalte denne for læreren i dokumentarklassen en god stund siden, og vi så den i dokumentartimen uten at hun hadde sett den først. Mesteparten av de i klassen (som ikke hadde sett den før) begynte å grine, og læreren sa at det var siste gang jeg fikk velge film.

Escape from new York
Skuffende, men helt ok. Langt ifra så genial som Big Trouble in Little China, men funker som underholdende film.

The Fall
Utrolig vakker film, sannsynligvis en av de vakreste jeg har sett. Dette er en film som kunne vært perfekt, men som av en eller annen grunn ikke er det, jeg klarer ikke å sette fingeren på hvorfor. Karakterene, historien og selve filmen er utrolig bra. Se den! Helst på prosjektor og Blu-ray og det som verre er.