Filmer. 3 med Danny Glover.

Vertigo
Den treigeste Hitchcockfilmen jeg har sett, men den var kul.

Fritz Langs Metropolis
Er sinnsykt kul verden osv., men selve plottet til filmen dras litt for langt og blir kjedelig i lengden. Det er verdt å få med seg scenene av maskiner, og arbeidere osv.

Cannibal Ferox
Gah. Meg og en kompis fra skolen fant ut at vi skulle begge velge en film som den andre måtte se. Han valgte Cannibal Ferox til meg. Den var ikke så brutal som jeg trodde, og ble på den måten gledlig skuffet. De få scenene hvor de var grusomme mot mennesker var ikke så fæle, men de hadde en sekvens hvor de torturerte og drepte en skilpadde (varte bare noen få sekunder selve scenene) – og det syntes jeg var litt vel drøyt. Drittfilm uansett.

8 1/2
Ble beskrevet av han jeg så den med som “en film for filmskapere”, som sikkert stemmer. For min del var den dritkjedelig. Plottet osv. var ganske bra, og de siste 20 minuttene (den varer 2 timer og 20 minutter) var bra, sammen med noen få drømmesekvenser tidligere i filmen. Resten var bare kjedelig og langtrukket i mine øyne.

Be Kind Rewind
Kul film av Michel Gondry. Den var ikke spesielt morsom, og jeg liker ikke Jack Black noe særlig, men elsket historien. Anbefales for de som liker film. Med Danny Glover.

The Royal Tenenbaums
Kul film. Geniale karakterer. Stilen til filmen er også fenemonal. Laget av Wes Anderson, har bare sett Rushmore av ham tidligere, gleder meg til å se mer. Med Danny Glover.

Confessions of a Dangerous Mind
Skrevet av Charles Kaufman (sjef fyr, men ikke fornøyd med hva de gjorde med manuset i denne filmen) og regissert av George Cloney. Helt grei film, egentlig.

Dødlig våpen
Kulere enn jeg husket. Sjef faktisk. Med Danny Glover.

Taxi Driver
Denne var noe helt annet enn jeg trodde den skulle være, på en bra måte også (selv om jeg ventet at den var bra). DeNiro er veldig kul i den.

Crank
Bra film, Jason Statham er kul. Gleder meg til å se toern.