Filmer siden sist!

Seven Samurai
Veldig bra samuraifilm, regnes som første moderne actionfilm. Handler om en gruppe samuraier som går sammen for å forsvare et lite samfunn mot banditter. Er ikke så episk som jeg trodde, men var veldig bra. Gleder meg til å se remaken.

Hot Fuzz
Tredje gang jeg ser den, veldig morsom film! Sinnsykt gjennomført, ca. alt som blir sagt er enten vittig, eller kommer igjen som noe vittig senere.

The Descent
Jeg har ikke sett mye skrekk, men var en helt middels skrekkfilm tror jeg. Virker som om de som lager skrekkfilm med hensik lager karakterer som en ikke bryr seg om, slik at de kan drepe dem med god samvittighet – noe som er litt kjipt.

Role Models
Morsom film! Veldig typisk komedie, men er bra. Komedier kan være bra, definitivt. Sean William Scott (Stiffler) er t.o.m. kul.

Infernal Affairs
Originalen til The Departed. Jeg har alt sett the Departed, men hadde glemt mesteparten. Denne var bra, men hadde sikkert vært bra hadde jeg sett den først.

The King of Kong
Morsom og kul dokumentar om verdensmestere i Donkey Kong (arkadespillet). Utrolig spesielle folk, og det samfunnet de har i konkurransemiljøet er egentlig litt trist. Anbefaler denne kraftig, selv om du ikke liker spill.