Film osv.

Ed Wood
Andre gang jeg ser denne, drøyt bra film. Tror jeg må se og lese mer om Ed Wood, er noe ved ham jeg digger noe vanvittig. Filmen er laget av Tim Burton (og regnes som hans beste film), og har bl.a. Johnny Depp og Bill Murray.

Chaplin
Dette er også en biografi, laget av Richard Attenborough (som også laget Gandhi). Robert Downey Jr. er alltid kul (som Chaplin denne gangen), men selve filmen er ikke veldig bra. Den er interessant, men for de som ikke bryr seg om Chaplin har lite å hente fra denne filmen. Interessant, om ikke god.

X-men origins: Wolverine
Underholdende superheltfilm, med veldig lite gjennomtenkt historie. Likte den bedre enn Dare Devil, og den hadde noen veldig kule actionsekvenser.

No Country for Old Men
Bra film, men jeg fikk ikke så mye ut av den som alle andre. Som vanlig i Coen-filmene så er det dødsbra dialog (om ikke så mye av det som de andre), og karakterene var kule.