Filmer de siste ukene (har nok glemt noen)

Sunshine
Veldig kul science-fiction film, laget av Danny Boyle (Slumdog, Trainspotting). Flammefyren fra Fantastic Four er i den, og spiller kult. Anbefales!

Southland Tales
Teit film laget av fyren bak Donnie Darko. Første halvdel er unødvendig og kjedelig. Fyren sa selv at han ville blande Andy Warhol og Philip K. Dick (han som skrev Blade Runner) – feilen han gjorde var å blande Andy Warhol inn i bildet. Han prøver å lage en tullete kjempeseriøs film, som ikke fungerer, så det ble bare dårlig stort sett. Likte slutten, som var litt mer surrealistisk enn resten av filmen (men ga meg en følelse alle løse tråder ble knyttet).

Steel Dawn
Kul post-apokalyptisk western med Patrick Swayze (som har skjegg!). Denne er ganske morsom, spesielt om en ser dem med de rette folka (jeg så den med de rette folka).

Synecdoche New York
Har skrevet om denne før. Var enda kul. Anbefaler at alle ser den to ganger. Første gang for følelsen er får da filmen er ferdig, og en andre gang for å bli mindre forvirret av “hvem er hvem” o.l.

For a fistful of dollars
Kongefilm. Se alle av Sergio Leone om du kan.

Hooligans
Bra film om engelske voldelige supportergjenger. Elijah Wood er kul i den. Selve temaet er litt sært, men er kul film til tross.

Menn som hater kvinner
Svensk krim. Synd at Hollywood knapt lager krim, for det er en kul sjanger (joho!). De som var med som hadde lest boka hatet den. Jeg digget den (jeg har ikke lest boka). Tror den varte to og en halv time, men gikk veldig raskt. Anbefaler denne også!

Published
Categorized as Film

1 comment

Comments are closed.