Mer om vevservicen

(Se posten som er to hakk nedenfor!)

Hvis noen prøver seg på å ikke sende ut noen ting, men har allerede motatt det de har bestillt med poenget de fikk for tingen de ikke sender ut, så har vi et problem. Han vil da ha brukt et poeng som han fikk for noe han ikke skulle fått poeng fra. Han som brukte et poeng på å kjøpe en ting fra han som jukset vil da få tilbake poenget sitt.
Problemet med dette er at en ting vil forsvinne fra databasen, men ikke poenget som han alt har brukt. Hvis flere jukser, så vil det være flere poeng enn det vil være ting man kan kjøpe, noe som er veldig negativt.

Jeg vil løse det med å ha en månedlig konkuranse, hvor folk kan bytte inn poeng mot lodd. Premiene må jo være gode, og det beste hadde vært om de ble sponset av andre firma eller noe. Det med ratio som jeg nevnte i sist post gjelder for loddene også.

Det med ratio kan jeg vel forklare slik: For hvert objekt/tjeneste man legger ut får men et poeng. Når man får poenget, er det ikke aktivert. Hvis noen kjøper noe av deg, og handelen blir fullført, så aktiverer du fem poeng. Man kan aktivere mer poeng enn det man har (og de blir da aktivert når man får dem).

Når vi får et slikt overskudd av poeng, så kan jo de også brukes som premier, men de skal aldri kunne kjøpes, det ødelegger hele poenget med siden.