Klardrømmer

En klardrøm er en drøm hvor man er klar over at man drømmer og kan kontrollere hva man gjør.

Jeg har hatt to stykker som jeg vet om.

Den ene, som var den som virket mest ekte, var på bussen på vei hjem fra skolen. I drømmen så satt jeg i bussen og prøvde å sove (som jeg gjorde i virkeligheten), bare øynene mine var åpne, og jeg så på skoene mine. Etterhvert fant jeg ut at øynene mine var lukket, til tross for at jeg så skoene mine helt klart. Jeg åpnet øynene, og så sekken min som lå på fanget (dvs. jeg kunne umulig ha sett skoene). Da jeg gikk ut i bussen så fikk jeg et lite støkk da jeg så på skoene, og oppdaget at jeg ikke gikk med de som var i drømmen en gang.

I natt hadde jeg det jeg tror er min andre klardrøm. I denne så var det først noen ting utenfor Soknatun som jeg ikke husker, men så var det en kinoplakat jeg la merke til. Den hadde “lol” i navnet sitt tror jeg, noe som jeg syntes var ganske teit. Jeg gikk inn bakdøra til kinoen for å se filmen, da jeg merket at alle i kinosalen var folk jeg kjente (gamle klassekamerater osv.). Filmen som var på var Pirates of the Carribean, bare med Bård og Harald som snakte i plassen for den vanlige lyden. Jeg satt meg en plass og så meg om. Jeg konkluderte med at det var en drøm og jeg likte den ikke, så jeg bestemte meg for å våkne opp.

Det virker veldig kult med slike drømmer, og jeg må si at begge mine opplevelser har vært positive, men jeg har ikke noe særlig lyst til å tenne te-lys med lukt og skrive “JEG VIL DRØMME I NATT” på et ark 10 ganger eller noe sånt for å lære det.

1 comment

  1. Var det engler med i drømmen? Om det var engler med så betyr det at du er en enhjørning inni hjertet ditt som blir sluppet ut hver natt og bare du vet om det.

Comments are closed.