The Incredible Hulk trailer

Denne posten er fra en filmblogg jeg hadde tidligere, kultstatus. Den ble publisert på den publiseringsdatoen den har her.

Jeg er en stor fan av superhelt-filmer, og en av de fem som likte Hulk. Jeg er også en stor fan av Edward Norton, som de fleste kjenner best fra filmer som American History X og Fight Club. Derfor gleder jeg meg veldig til The Incredible Hulk. Filmstudioet har vært sparsomlige på informasjon om denne filmen, frem til traileren endelig ble sluppet i går.

Du kan se traileren i vanlig format og HD på spike.com.

Traileren skuffet meg egentlig en del, men jeg ble mer positiv etter jeg leste hva regissøren av filmen hadde å si om den. Kort sagt så sier han at effektene i denne traileren ikke er ferdige, og at kampscenen mellom Hulken og Abomination (bad-guyen i filmen) vil vare i 26 minutter. Han sier også at første transformasjon er allerede 3 minutter inn i filmen.

Jeg har faktisk tegneserien som denne er basert på (en av de få ikke-Donald tegneseriene jeg har), og gleder meg av den grunn enda mer. The Abomination er veldig forskjellig fra det han er i tegneserien, men regissøren forklarer hvorfor han valgte å gjøre det slik. Det er også verdt å nevne at Edward Norton har hatt en del å gjøre med manusskrivingen, og han skal vistnok være en tegneserienerd – noe som lover godt.

Published
Categorized as Film