Tropic Thunder, ny komedie av og med Ben Stiller

Denne posten er fra en filmblogg jeg hadde tidligere, kultstatus. Den ble publisert på den publiseringsdatoen den har her.

Stort sett så er Ben Stiller ikke spesielt morsom. Det at han alltid spiller en liten arrogant type med kort lunte gjør at jeg assosierer ham med det, og dermed misliker ham som skulespiller. Dette gjør at jeg liker han oftest best i roller hvor han parodierer seg selv, som i sine gjesteroller i Extras og Arrested Development. Det er dermed ikke han som gjør meg litt spent på hans nye film, Tropic Thunder. Det er en helt annen person.

Han i midten. Kjenner du han igjen? Han bakerste er kanskje heller ikke så lett å kjenne igjen. Det er [spoiler]Robert Downey Jr.[/spoiler] (midten) og [spoiler]Jack Black[/spoiler] (bakerst). Forøvrig så spiller Nick Nolte en karakter, og Tom Cruise spiller en feit gammel mann.

Filmen handler beklagligvis om noen karer som lager en krigsfilm, men regissøren blir så irritert på skuespillerne at han hiver dem ut i en ekte krig. Jeg kommer kanskje til å se filmen hvis den får god kritikk, men sannsynligvis vil jeg ikke anstrenge meg for mye. Hadde det vært en seriøs krigsfilm som brukte upassende skuespillere, sminket til å se annerledes ut, så hadde det vært en helt annen sak, men dette virker for meg som nok en Ben Stiller film.

Mer informasjon: IMDB, Wikipedia

Published
Categorized as Film

2 comments

Comments are closed.