For godt til å være sant? Ny MacGyver-film!

Denne posten er fra en filmblogg jeg hadde tidligere, kultstatus. Den ble publisert på den publiseringsdatoen den har her.

En skal alltid være forsiktig med rykter, spesielt siden de fleste ofte viser seg å være feil. Gizmondo, en ganske populær (og troverdig, vil jeg tro) nyhetsside rapporterer at under ‘Maker Faire 2008’ så annonserte Lee David Zlotoff at en høybudsjetts MacGyver-film er under planlegging.

Lee David Zlotoff er hovedmannen bak MacGyver, og i følge artikkelen så skal han (med en god dose flaks?) ha endt opp med filmrettighetene, og arbeider nå med å få i gang en film.

Samtidig som dette er et rykte, og filmen vil uansett enda bare være i tidlig planlegging, så vil jeg ikke si at det er direkte usannsynlig at det vil komme en ny MacGyver-film, kanskje til og med med Richard Dean Anderson i hovedrollen. Rocky 6, Rambo 4, Die Hard 4, Indiana Jones 4 og en hel hau andre “heltefilmer”, er mer populære nå enn noen gang, og en har all grunn til å tro at en MacGyver film vil slå ann.

I tillegg så har det faktisk blitt laget to (heller dårlige) MacGyver TV-filmer tidligere, som nå er tilgjengelige bare via en gigantisk komplett MacGyver-pakke. En pilot for en Young MacGyver serie skal visstnok ha blitt laget, men studioet valgte å helle lage en Tarzan-serie.  For et par år siden ble også laget en reklame for MasterCard hvor Richard Dean Anderson spilte en ikke-navngitt person som kommer seg ut av knipe ved bruk av vanlige husholdningsgjenstander. Ta dette med en klype salt, men jeg kan huske at han sa i en making-of til den reklamen at han ikke ville hatt noe imot å spille MacGyver igjen, men at han trodde at han begynte å bli litt gammel.

Dana Eclar, som spilte Pete, døde for noen år siden. Bruce McGill (Jack Dalton) og Michael Des Barres (Murdoc) lever enda, så vi får håpe at de dukker opp på et vis også.

Les den originale nyhetsartikkelen her.

Edit: Nå kan du også lese hva Dagbladet har å si om det.

Published
Categorized as Film

3 comments

  1. Jepp, håper ikke de vil prøve å finne en ny Pete.
    Grunnen til at Pete ble blind i serien var at Eclar ble blind i virkeligheten. Triste greier 🙁

Comments are closed.