Filmer jeg har sett siden sist

The Conversation
Francis Ford Coppola. Denne filmen begynner veldig sakte, men siste akt er skikkelig bra.

Broken Flowers
Ganske stilig film hvor Bill Murray spiller en isolert gammel mann, som jeg tror han stort sett gjør nå. Jeg likte filmen, det var en ganske søt historie.

Rushmore
Veldig morsom film om en veldig veslevoksen 15-åring, og hans forhold med en gammel rik mann (Bill Murray). Anbefales sterkt.

Lost in La Mancha
Har sett denne noen ganger før, er en dokumentar om en Don Quixote-film som Terry Gilliam (fra Monty Python) ville lage, der alt gikk galt samtidig. Vel verdt å få med seg hvis du er interessert i film.

Science of Sleep
Michel Gondry har regissert Eternal Sunshine of the Spotless Mind, og dette er en film som han har skrevet og regissert. Den er veldig vakker, og har flott stop-motion animasjon osv., men hovedpersonen var veldig vanskelig å like. Hadde hovedpersonen vært litt mer karismatisk og mindre nevrotisk hadde filmen gjort mye mer for meg.

There Will be Blood
Skikkelig bra film om oljerusjet (tenk!) i USA i begynnelsen 1900-tallet. Spennende film, og ca. alle som spiller i den er kule i den.

The Wrestler
Veldig bra film, og setter virkelig Wrestling i perspektiv. Begynnelsen av filmen var veldig brutal, og du blir glad i karakterene selv om de er langt fra feilfrie.

Forgetting Sarah Marshall
Morsom film, men jeg vil ikke beskrive plottet siden den da vil virke ganske dårlig. Men den er morsom, altså!

Iron Man
Så denne på kino, og må si at den var bedre første gangen, selv om det enda er en bra superheltfilm.

My Winnipeg
Dette er nok den særeste jeg har sett den siste uka. Er en kar som snakker om hjembyen sin, og forteller morsomme historier derfra. Selve filmsiteln er veldig spesiell. Vil anbefale den, sel vom den kanskje er vanskelig å se. Noen veldig kule historier og bilder i den, men den er svært uvanlig.

Man on Wire
En helt grei dokumentar om en kar som gikk på line mellom WTC – uten lov. Denne har blitt skrytt opp i skyene, men for meg var det bare en vanlig dokumentar om et veldig spennende tema.

Så har jeg også sett en hel del kortfilmer, de fleste veldig bra.