Filmer siden sist

Lenge siden sist oppdatering!

Transporter 1, 2 og 3
Kanon actionfilmer. Luc Besson. Ekte action. Jason Statham har en stemme som engler drømmer om. Samtidig så er de ikke mer ann actionfilmer heller – som er bra. Alt for mange nye actionfilmer later som de er mer enn det.

Crazy Pete (Pierrot le fou)
Enda en Jean-Luc Godard-film. Kjipere enn de andre. Virker ganske pretensiøs, men kanskje er det bare meg som er bitter over å ikke fatte så mye. Men den er visuelt fin, slik som de andre, og den har noen morsomme scener. Spesielt slutten. Sluttscenen er kanon.

Dark Water
Skrekkfilm med Jennifer Connely. Handler om et par som skilles, og kona flytter inn i en leilighet med dattera. Så skjer det ene og det andre. Denne filmen hadde vært veldig bra hadde den sluttet når den var slutt. Fordi de slutter den på en realistisk måte (dvs. ingenting overnatulig, bare to stk. om er litt tullete, som jeg tror de sier kan være arvelig t.o.m.). Men så legger de til en drittslutt etter den slutten som ødelegger alt. Ikke skummel film, men spennende.

Pitch Black
Så oppfølgeren til denne på kino (Chronicles of Riddick), men denne var ganske annerledes. Handler om en gjeng på en forlatt planet som må kjempe mot omgivelsene. Og aliens. Helt grei sci-fi!

Hancock
Jeg digger Will Smith, alt han tar på blir til gull. Utrolig hvor langt karisma kan ta deg. Dette er en superheltfilm, som viser seg å ikke være en superheltfilm via en gimmick – men jeg likte gimmicken. Og filmen var morsom også. Bra film.

Adaptation
Sett denne før, og syns den er enda mer fascinerende andre gangen. Den er ikke fantastisk underholdende, men den gjør akkurat det den vil gjøre, og den gjør det bra. Og det er stilig det den gjør. Så den er vellykket og gøy å se. Hm.

De Gales Hus
Så denne rett etter (noen timer etter) jeg leste ferdig boka, og ble selfølgelig skuffet. Det ligger litt i korta. Skuespillerne var gode, men jeg likte ikke endringene. De fjerne noen kule karakterer, byttet om på noen roller, osv. Alt forståelig egentlig. Men ser ikke helt hvorfor de valgte akkurat denne boka til å gjøre om til film – historien passer ikke så bra. Så er det så mange karakterer å forholde seg til.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Sett denne tusen millioner ganger før, og ser den gjerne tusen millioner ganger til. Bra film.