Skattejakt i ny leilighet!

Har bodd i leiligheten i 2 dager nå. Kanonbra leilighet. Første dag gjorde jeg lite, og dag 2 gikk mest på å flytte inn på rommet (etter å vaske det) og vaske badet. De som bodde her før vasket nemlig ikke skikkelig ut etter seg (har sagt fra til huseier). I dag tok jeg for meg kjøkkenet.

Ang. kjøkkenet er min teori at det ble forlatt et sted i slutten av 2007.

Mat!!

Det meste som er på bildet her gikk ut av dato i 2007. Noe (en pakke potetmos og noe tørrgjær) gikk ut i 2006. Noen småting gikk også ut i 2008. Merk hvor mye ris som er der(!). Jeg fant også en liten mengde mat som ikke var ute av dato, bl.a. salt, noe mer ris, ketchup, en rett i koppen og noe pasta.

I tillegg til dette så kom leiligheten med 3 jakker, et par sko, noe såpe i en dusj, en liten skål med småpenger og noe gammelt PC-utstyr (mus, strømkabler).

Men nå fokuserer jeg en del på det negative. Neste post så skal jeg ta dere på en rundtur og vise alt det positive!

5 comments

  1. Er det ikke litt bekymringsverdig at de forrige leitakerne har hatt såpass hastverk at de bare har latt alt bli igjen? 😀

    Har ikke tørrgjær like evig lang holdbarhet da?

  2. SV; Ja, 50 år er lenge! Jeg tror de som dør brått hadde hatt vanskligheter med å skrive ned ting rett før de døde, folk burde heller skrive dagbøker igjennom hele livet. Det hadde jo hjulpet litt.

    Hvor er din nye leilighet? Du har i hvertfall litt reservemat om det skulle bli jordskjelv eller noe sånnt…

  3. Så bra, Rudi!! det virker som du/dere har skaffet et vedig bra sted og da. Deilig at det har ordnet seg:)
    Fin beligenhet også.
    Jeg plinger på neste gang jeg er i Bergen! Vær gjerne forberedt med kaffe og kaker, en øl settes også pris på.
    fred.

Comments are closed.