“Han fra Sykkylvsbladet” (+ tips om brev)

Nok en gang ble jeg oversett av “Time’s Person of the Year” – kanskje fordi jeg vant i 2006 – men til tross for det har jeg klart å stikke snuten min frem i både analoge og digitale søkelys.

Først ut er jeg nevnt med både bilde og navn i tidsskriftet Sykkylvsbladet:

Sykkylvsbladet detalj

Artikkelen handler riktignok om noen andre (Hei Helga!), men fremdeles stas å være presentert for det gode folk i Sykkylven.

I tillegg så fikk jeg navnet mitt på (virtuelt) trykk i den fenomenale bloggen Letters of Note, en blogg jeg har følgt i mange år. Den består av brev som av ulike årsaker er av interesse. Da jeg snubla over et brev jeg synes passa til bloggen så tipsa jeg om det, og noen uker senere så dukka det opp på trykk, med en liten bukk til meg. Hurra!