Musikaler i virkeligheten [youtube!!]

Fordi det er noe jeg:
1) Digger
Så har jeg bestemt meg for å samle alle “bryte ut i musikal”-filmene jeg vet om! Altså, grupper som øver inn sanger (og danser) som de så gjennomfører i daglidagse situasjoner med ikkevitende publikum rundt. Jeg tar dem ikke fra best til ikke best, rekkefølgen er tilfeldig. Siden det er en haug av dem så blir dette en “continue reading” post så for å lese resten trykk “continue reading”!

Bra trykka!

Prangstgrup – Reach! A Lecture Musical Prank!

Prangstgrup Library Musical – Reading on a Dream

Improv Everywhere – Food Court Musical

Improv Everywhere – Grocery Store Musical

Improv Everywhere – I Love Lunch! the Musical

Stansted Airport, London

The Customer is Always Right

 

Si ifra om du dere vet om noen andre kule! Vet at det finnes også en haug hvor folk bryter ut i dans osv, det er også verdt å få med seg!

3 comments

  1. Stilig!

    Opplevde noe lignende i begynnelsen av semesteret. Var en fyr som fikk en telefon midt i timen og snakket høyt. Plutselig reiste flere personer seg opp og begynte å synge. Var et studentkor som skulle informere om hva de drev med.

  2. Tror den første folk tenkte var for en tulling som tar telefonen og snakker høyt i den i timen. Så kom koret raskt igang og folk forstod at det var et innslag. Det ble godt mottatt, jeg likte det i alle fal veldig godt.

Comments are closed.