Rudirapport

NaNoWriMo
Er på 8752 ord på NaNoWriMo, så ikke veldig langt skjemaet – men har bestemt meg for å legge opp for i år. Har egentlig gått ganske bra, mest pga. jeg har gitt helt blaffen i kvalitet. Men jeg skriver ikke før kvelden (siste jeg gjør før jeg legger meg) – og har dermed lagt meg veldig sent hele november. Og nå kommer det starks en hel del skolearbeid!

Men: Jeg fikk noen gode ideer fra det jeg skrev. Og det er gøy! Håper at alle andre jeg kjenner som gjør det fortsetter!

Blogg.no
Tenkte jeg skulle prøve ut blogg.no sine systemer (har aldri prøvd dem før). Hadde ingen planer om å hoppe over, men var interessant å se. Samtidig så holder jeg på å sortere bildene jeg har lagret fra nettet gjennom tiden, og prøve å finne deres opphav. Så jeg kombinerte litt. Her er resultatet:
http://xz.blogg.no
Men jeg gikk grådig lei etterhvert.

Gatas Parlament-konsert
På torsdag så jeg tilfeldigvis en liten annonse i Natt&Dag hvor det stod at Gatas Parlament skulle spille i Bergen. Jeg pratet med Christoffer om det, og vi bestemte oss for å gå.

Vi kom akkurat da den skulle starte. Etter 3 sikkerhetskontroller (faktisk!) så ble vi ledet gjennom to dører hvor det stod ‘crew only’, og inn i et lounge-aktig område. Var 6-7 sofakroker, en bar, et lite dansegulv og en platebar. Det stod noen i baren, satt et par jenter ser, også satt Gatas Parlament i en av sofakrokene. Da vi gikk inn og fant oss en sofakrok så pekte gutta i Gatas Parlament på oss og pratet seg i mellom. Vi var ganske sikre på at vi hadde blitt sent backstage, og skjønte ikke helt greia.

Vi satt litt og lurte på hva som skjedde. Det kom noen flere jenter og satte seg. Til slutt så gikk vi ut der vi kom og hørte med security, men det viste seg at konserten var mer en mini-konsert, og den skulle holdes der. VI var bare noen av de første som hadde sluppet inn, og resten var på vei.

Konserten startet en liten stund senere, og vil tippe at det var omtrent 25-30 + bandet da den startet. Det kom noen flere folk etterhvert, så var kanskje 50-60 maks da. Men det var veldig kult. De var flinke til å holde stemningen oppe (og å rappe). Alt i alt veldig bra konsertopplevelse. Supa Sayed var også der, uannonsert.

5 comments

  1. Er det ikke litt trist å gi seg etter åtte dager? 🙁 (sa kvinnen som ikke hadde skrevet en setning siden heimtun)

  2. Hei Rudi,

    how’s it going? Er det slik at Scienceklubben er lagt ned?

  3. Kirst: Konge, de reklamerte en del for boka – den virka kul!
    Werner: Hei Werner! Neida, vi holder enda på! http://sc.logisk.org gogogo! (Og vi spiller ConquerClub igjen også, du må bli med!)

Comments are closed.